Zet deze site bij je favorieten!!  

Rechts

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

De posters zijn gedrukt op milieuvriendelijk 150g hoogglanspapier in het mooie formaat van 80 x 60 cm.

  Te bestellen bij de Parkieten Sociëteit

 

Het LICG is hét informatiepunt voor het ‘houden van huisdieren’.
Deze stichting geeft onafhankelijke en betrouwbare informatie over het op een verantwoorde wijze kopen en verzorgen van huisdieren.
Deze informatie is op de meest recente inzichten gebaseerd en wordt bovendien wetenschappelijk getoetst. Door het bieden van informatie en het organiseren van campagnes, levert het LICG een bijdrage aan verbetering van de gezondheid en het welzijn van huisdieren in Nederland.

Kijk voor de meest recente informatie op  www.licg.nl   

 

 

                                                 Ik streef ernaar om u correcte en actuele informatie te verschaffen. Het kan echter voorkomen dat de informatie onvolledig of onjuist is. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie. Het is niet altijd mogelijk om de rechthebbenden van bepaalde opgenomen foto’s te achterhalen. Indien u meent auteursrechten of andere rechten te kunnen claimen op één of meerdere afbeeldingen op deze website, of indien u meent gegronde bezwaren te hebben tegen publicatie van één of meerdere afbeeldingen via deze website,neem dan schriftelijk contact op met de webmaster.